Music Night Canillas de Albeida

CANILLAS DE ALBEIDA – In het bergdorp Canillas de Albeida, middenin de Axarquia-regio op zo’n twintig kilometer van Torrox en de kust en 50 kilometer van Málaga, staat zondag 11 oktober de ‘Multi Cultural Night of Music and Dance’ op de rol. Het festival begint rond 19.30 uur, de toegang is gratis.

Het dorp ligt op een hoogte van 575 meter in de Sierra Almijara en heeft amper negenhonderd inwoners. In de line-up van het evenement van zondag staan onder meer de bands Acoustic Roots, Fabel y Rayden, Los Alquimistas, The Wet&Wild String Band, Xenophone (African Persussion), Aire Flamenco en Biddies que Bailan (Ierse dansgroep).

Canilla Musicnight

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s