Optocht centraal in zaterdagprogramma Feria de Nerja

NERJA – De derde dag van het Feria de Nerja begint zaterdag om 10.00 uur met een parade van de Banda de Cornetas y Tambores ‘San Miguel’ vanaf het Balcón de Europa door de straten van Nerja. Ook is het de dag van de optocht, waarbij praalwagens met onder anderen de Koningin en Prins van het stadsfeest een route afleggen door de stad.

Dit ‘Gran Desfile de Carrozas Alegóricas’ vertrekt rond het middaguur van het Parque Verano Azul en trekt vervolgens door de Calles Antonio Ferrandis “Chanquete”, Jaén, Diputación, Granada, San Miguel, Pintada, Puerta del Mar, het Balcón de Europa en eindigt op de Calle Carmen.

Rond 13.00 uur is er een flamencoshow op het Balcón onder de naam ‘Cielo de Arte’, uitgevoerd door la Compañía de Beatriz Muñoz. De live-muziek op het Carabeo-kermisterrein begint om 13.30 uur in de Caseta ‘El Cortijo’ met een optreden van Fernando del Paso.


San Isidro 2015 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s