Avondprogramma Feria-zaterdag

NERJA – Het namiddag- en avondprogramma van de derde dag van het Feria de Nerja begint zaterdagmiddag om 16.00 uur met het ‘Espectáculo Musical con los Quinientos’ op het Balcón de Europa. Rond 17.00 uur volgt er een show van de flamencogroep Peña Flamenca ‘Alboreá’. Voor de kleinsten is er dan een dansvoorstelling door de jeugdige leerlingen van  de Academia de Dani Romero in de ‘Caseta Infantil’ op het Carabeo-kermisterrein, met daarbij een opvoering van de musical ‘Tachenko y el turista flamenco’.

Om circa 20.30 uur vertrekt er dan een plechtige processie vanaf de El salvador-Kerk (naast het Balcón de Europa) ter ere van de lokale beschermheiligen, later op de avond gevolgd door een vuurwerkshow. In de Caseta ‘El Cortijo’ is om 21.30 uur een optreden van de band ‘Alalba’ gepland. Het nachtprogramma in de grote gemeentelijke feesttent op het Plaza de España wordt gevulld door een reeks aan artiesten, de entree is daar tien euro per persoon.

Flamencodansgroep uit Frigiliana

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s