Málaga Countryside Rider Tour naar Frigiliana

FRIGILIANA – De Vuelta a Málaga en Moto, ook wel de Málaga Countryside Rider Tour genoemd, doet maandag 12 oktober het bergdorp Frigiliana aan. De groep van circa veertig Harley Davidson-rijders bereikt Frigiliana in de ochtenduren, waarna de motoren worden gestald op het Plaza del Ingenio en de deelnemers zelf een tapasroute afwerken door het dorp.

Na Frigiliana gaat de route voor de Vuelta a Málaga en Moto verder door de Axarquía-regio naar onder meer Antequera, Valle del Guadalhorce, Sierra de las Nieves, Serranía de Ronda en de Montes de Malaga.

Frgiliana_Moto Tour

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s