Officieel programma Feria de Nerja

NERJA – Nadat de talloze feesttenten al hun eigen programma’s openbaar hadden gemaakt voor het Feria de Nerja (8-12 oktober), heeft nu de gemeente Nerja eindelijk ook het officiële en complete programma gepubliceerd.

Deze is te vinden op de website Programma Feria de Nerja . Een Engelstalige versie van dit programma is te vinden op de website Programma Feria de Nerja (Engels)

Het jaarlijkse stadsfeest van Nerja begint donderdag 8 oktober om 20.00 uur met een optreden op het Balcón de Europa van de lokale muziekband, de Banda Municipal de Música de Nerja. Later op de avond (rond 22.30 uur) is er in de grote gemeentelijke feesttent op het Plaza de España het gala rond de verkiezing van de ‘Reina de las Fietas y el Caballero de Nerja’.

Op die dag gaan ook de attracties op het kermisterrein (de Carabeo-parkeerplaats) open. Veel banken en instanties zijn in Nerja gedurende de dagen van het Feria  gesloten of werken met aangepaste openingstijden.

Nerja Feria poster

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s