Braziliaan Charles breekt ban voor Málaga CF

MALAGA – In het eigen stadion La Rosaleda heeft voetbalclub Málaga CF zaterdagavond de eerste winst van dit seizoen in de Primera División geboekt. Real Sociedad werd met 3-1 verslagen in een matige maar wel spectaculaire wedstrijd.

Waar Málaga in de voorgaande zes duels er niet in slaagde om te scoren (drie keer 0-0 gelijk, drie keer 0-1 verlies), was het dit keer vrijwel direct raak. Aanvaller Charles scoorde zelfs binnen zeven minuten twee keer, waarvan het eerste doelpunt al viel na vier minuten. Agirretxe bracht de bezoekers na een kwartier spelen terug in de wedstrijd met de aansluittreffer: 2-1.

Sociedad had daarna zelfs een veldoverwicht, helemaal toen halverwege de tweede helfst Málaga-speler Tissone (twee keer geel) van het veld werd gestuurd. De Braziliaan Charles (Dias de Oliveira) gooide een minuut voor tijd de wedstrijd op slot door voor zijn derde doelpunt van de avond te tekenen.

Malaga fans vreugde verdriet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s