Vol voetbalprogramma bij El Fuego

NERJA – Voetballiefhebbers kunnen zaterdag 3 en zondag 4 oktober hun hart ophalen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas in Nerja (vlak voor de boulevard aan Playa Burriana). Daar worden op beiden dagen een reeks aan voetbalwedstrijden uit de Engelse, Spaanse én Nederlandse competitie live vertoond op grote tv-schermen.

Het voetbalweekeinde bij Fuego begint op zaterdag om 13.45 uur met de wedstrijd Crystal Palace-West Bromwich Albion.  Om 16.00 uur volgen op verschillende schermen liefst drie duels: Manchester City-Newcastle United, Sunderland-West Ham en FC Sevilla-Barcelona. In de avonduren worden Chelsea-Southampton (18.30 uur) en Málaga CF-Real Sociedad (22.00 uur) uitgezonden.

De zondag begint met een wedstrijd uit de Nederlandse eredivisie, als om 12.30 uur De Graafschap en Feyenoord het tegen elkaar opnemen. Ajax-PSV is dé kraker deze dag, dit duel begint om 14.30 uur. Tegelijkertijd is op een ander scherm Everton versus Liverpool te zien. Om 17.00 uur volgt Arsenal-Manchester United, tegelijk met Swansea-Tottenham. Ook de Bundesliga komt aan bod met de wedstrijd tussen Bayern München en Dortmund (17.30 uur), waarna het voetbalweekeinde om 20.30 uur wordt afgesloten met de Spaanse topper tussen Atletico Madrid en Real Madrid.

Camera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s