PSV, AZ en Ajax bij El Fuego

NERJA – De verrichtingen van de Nederlandse voetbalclubs Ajax, AZ en PSV op de Europese velden zijn ook in Nerja live te volgen. Dit kan bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas, vlak voor de boulevard van Playa Burriana.

PSV treedt woensdag 30 september voor de poulefase in de Champions League aan in de ‘Arena Khimki’ tegen het Russische CSKA Moskou (aanvang 20.45 uur). AZ speelt op donderdag 1 oktober in het eigen stadion in Alkmaar tegen het Spaanse Athletic Club Bilbao (aanvang 19.00 uur), Ajax komt diezelfde avond in Noorwegen in actie in het Aker Stadion van opponent Molde (aanvang 21.05 uur).

tv camera liga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s