Málaga CF bedwingt Real Madrid

MADRID – In de Spaanse voetbalcompetitie zorgde het Andalusische Málaga CF zaterdagavond voor een verrassing door het grote Real Madrid in het Bernabéu-stadion van Madrid op 0-0 te houden. Málaga speelde met de beide Nederlandse Marokkanen Nordin Amrabat en Adnane Tighadouini in de basis. Beiden haalden het einde van de wedstrijd overigens niet: Amrabat moest halverwege de tweede helft met rood van het veld, iets daarvoor was Tighadouini gewisseld voor Horta.

Ondanks die man-minder situatie bleef Málaga (mede dankzij een souverein keepende Kameni) overeind tegen het fel aandringende Real, dat onder anderen Ronaldo, Benzema en de oud Málaga-speler Isco in de basisopstelling had staan. Voor de ploeg uit Madrid betekende dit duel het tweede puntverlies in deze competitie, nadat de titelkandidaat in de openingsronde tegen Sporting Gijón ook op 0-0 bleef steken.

Voor Málaga was het al het derde doelpuntloze gelijkspel in zes wedstrijden, de andere drie duels gingen allen met 0-1 verloren.

Kameni

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s