Trips naar Málaga CF-Villareal

MALAGA – In de Spaanse Primera División spelt voetbalclub Málaga CF het eerstvolgende thuisduel op woensdagavond 23 september tegen Villareal. De aftrap is on 22.00 uur. Vanaf diverse opstappunten langs de kust (ook in Nerja) zijn er bustochten naar het stadion La Rosaleda in Málaga voorzien.

De prijzen voor de toegangskaarten (inclusief busreis) variëren van 40 euro (‘gol/fondo) tot 60 euro (‘trubuna alta’) en 75 euro (achter de dugouts). Informatie daarover is te vinden op de Facebooksite https://www.facebook.com/malaga.matchtickets?fref=nf&pnref=story .

Malaka

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s