PSV-Manchester United bij El Fuego

NERJA – Voetballiefhebbers hoeven tijdens hun vakantie in of rond Nerja niets te missen van hun geliefde sport. Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas) worden alle belangrijke wedstrijden voor zowel Europese- als Nederlandse competitie veelal live uitgezonden.

Zo staat daar dinsdagavond 15 september het openingsduel in de Champions League tussen PSV en het Britse Manchester United van trainer Louis van Gaal (aanvang 20.45 uur op het programma). Ook de wedstrijd tussen Manchester City en Juventus wordt bij El Fuego live uitgezonden.

Donderdagavond 17 september is bij El Fuego ook de wedstrijd in de Europa League tussen Ajax en Celtic (aanvang 19.00 uur) te volgen.

tv camera liga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s