Optreden band Gu!r! in Torrox

TORROX-COSTA – De in de Axarquía-regio, waartoe onder meer Nerja, Frigiliana en Torrox behoren, mateloos populaire band Gu!r! treedt zondagmiddag 30 augustus op in Torrox-Costa. Dit gebeurt in bar-restaurant Axarquia Racing Club aan de doorgaande weg (MA-102) tussen Torrox en Torrox-Costa.

Het optreden begint rond de klok van 20.00 uur en eindigt circa 23.00 uur. De naam Gu!r! is een knipoog naar de Andalusische term voor buitenlanders die in Spanje wonen, de band bestaat dan ook uit niet-Spanjaarden. De toegang is gratis.

Torrox ARC Guiri

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s