Antoñito Molina opent 63ste Festival de Música in Grotten van Nerja

NERJA – Het traditionele Festival Internacional de Música Cueva de Nerja 2024 wordt gehouden van vrijdag 21 juni tot en met zaterdag 10 augustus. De 63ste editie wordt geopend met een optreden van de Spaanse zanger Antoñito Molina. Het optreden begint om 22.30 uur, toegangskaarten zijn vanaf 33 euro te reserveren op de website https://www.malagaentradas.com/comprar-entradas/ .

Zaterdagavond 22 juni is er optreden van de zangeres Cristina Ramos, de toegangsprijs bedraagt dan 26 euro voor de goedkoopste plaatsen. De befaamde Grotten van Nerja, gelegen bij het dorpje Maro, vierden in 2019 het feit dat ze zestig jaar daarvoor werden ‘ontdekt’. Spelende kinderen zagen destijds hun bal in een gat rollen en ontdekten daarbij bij toeval een ingang tot een immens gangen- en grottenstelsel, dat momenteel bekend staat als de ‘Grotten van Nerja’ en wereldwijde bekendheid geniet.

Informatie over het muziekfestival, de optredens en de grotten is te vinden op de website https://cuevadenerja.es/festival-de-musica/ .

Plaats een reactie