Etmaal zonder nieuwe besmettingen in Nerja

NERJA – Binnen de gemeente Nerja werd het afgelopen etmaal géén enkel nieuw geval van Covid-19 besmetting geconstateerd. Volgens de verzamelde gezondheidsdiensten is dat voor het eerst sinds weken, donderdag werden er nog vijf nieuwe Corona-gevallen gemeld.

Het totaal aan geconstateerde gevallen in Nerja is inmiddels opgelopen naar 239, waarvan er 21 de afgelopen twee weken aan het licht kwamen. Van het totaal zijn inmiddels 155 mensen genezen verklaard. Tot op heden zijn er in Nerja sinds het begin van de pandemie twee mensen overleden aan de gevolgen van het virus.

De gezondheidsdiensten zijn positief over het groeiende aantal genezingen en de stagnatie qua nieuwe gevallen, maar wijzen er tevens op dat de huidige voorzorgsmaatregelen strikt in acht genomen moeten worden om nieuwe escalatie tegen te gaan.

3 gedachten over “Etmaal zonder nieuwe besmettingen in Nerja

  1. Tijdens de corona crisis zijn er 2 mensen overleden MET corona en zeer waarschijnlijk een zeer hoge leeftijd en onderliggende medisch problemen. Volkomen logisch om dan zowat alle bedrijven om zeep te helpen. Heeft iemand hier nog gezond verstand?

    Like

  2. Is er al iets bekend over de inentingsprocedures tegen corona op 27-28-29 december in Spanje – Andalucia – Axarcia- Nerja? Ik ben 75 jaar en behoor tgv. andere kwaaltjes ongetwijfeld tot een rissicogroep..

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s