Busreis naar Gibraltar met CID Nerja

NERJA – De Club Internacional Nerja, een sociale en culturele organisatie die zich onder meer bezig houdt met het organiseren van trips vanuit Nerja, heeft voor woensdag 11 december een dagtrip per bus uitgezet vanuit Nerja naar Gibraltar.

De tochten kosten zeventien euro per persoon, met opstapplaatsen op diverse punten in Nerja. Leden van de Club Internacional Nerja  betalen veertien euro per persoon. De opstappunten:  Nerja busstation, Hotel Nerja Club, Hotel Rui Monica, Hotel Marinas de Nerja en het busstation van Torrox.

De Club Internacional de Nerja kan op Facebook worden gevonden onder de naam ‘cidnerja’, emailadres voor meer informatie: clubinternacionaldenerja@outlook.com . De aankomst in Gibraltar is rond 10.30 uur (vertrek in Nerja rond 07.00 uuur afhankelijk van het opstappunt), om 16.00 uur wordt de terugreis naar Nerja begonnen. Het meebrengen van een paspoort is vereist.

Nerja CID Gibraltar Day Trip

3 gedachten over “Busreis naar Gibraltar met CID Nerja

  1. Deze busreis is georganiseerd door CID Nerja, niet door ons. Deze club (vooral Engelstalig) zit aan de Calle San Juan 42 in Nerja. Verdere info, onder meer inzake hun Facebook-adres, staat in het artikeltje.

   Groet en succes,

   Redactie NerjaDigitaal.com

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s