Bustrip naar Ronda met CID Nerja

NERJA – De Club Internacional de Nerja heeft voor vrijdag 8 maart een dagtrip uitgezet naar de plaatsen Ronda en Sentenil de las Bodegas. Het uit de negende eeuw stammende Ronda is één van de oudste plaatsen in de provincie, Sentenil de las Bodegas is uniek qua ligging en architectuur met onder meer grotwoningen en corridors in rotspartijen.

De trip, inclusief rondleidingen, kost 20 euro per persoon (CID-leden betalen 17 euro per persoon). Alleen deelnemen aan de busreis kan ook: de prijzen liggen dan op 15 euro per persoon (12 euro voor leden). Informatie over boekingen is verkrijgbaar bij de Club Internacional de Nerja aan de Calle San Juan 42 in Nerja. Telefonisch via het nummer (0034) 952 521 858, bereikbaar tijdens openingsuren op dinsdagen, donderdagen en zaterdagen van 11.00 tot 13.30 uur.

De bus vertrekt om 07.30 uur vanaf Hotel Club de Nerja met opstappunten nij het busstation van Nerja (07.35 uur), Hotel Riu Monica (07.40 uur), Hotel Marinas de Nerja (07.50 uur) en het busstation van Torrox (08.00 uur).

nerja cid busstrip ronda

2 gedachten over “Bustrip naar Ronda met CID Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s