Belgische concertpianist Ben Roels treedt op in Málaga

MALAGA – De Belgische concertpianist Ben Roels geeft donderdag 18 januari een concert in Málaga. Roels doet dit in de Sala Unicaja de Conciertos María Cristine aan de Calle Marqués de Valdecañas. Het concert begint om 20.00 uur, kaarten kosten 15 euro per stuk.

Roels is een internationaal gelouterde pianist en heeft optredens achter zijn naam door geheel Europa, Turkije, Zuid-Afrika, de Verenigde Staen en zelfs China. Zijn concerten bestaan voornamelijk uit werken van legendarische componisten als Liszt, Tchaikovsky, Beethoven en Mozart, maar ook van ‘vergeten componisten’ als Arthur de Greef (België, pupil van Liszt).

Ben Roels

Een gedachte over “Belgische concertpianist Ben Roels treedt op in Málaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s