Programma ‘Verano en los Cangrejos’

NERJA – De jaarlijkse reeks aan evenementen op het Plaza de Fábrica de los Cangrejos in Nerja begint deze zomer op dinsdag 25 juli met een open lucht-optreden van pianist David Mesa. ‘Verano en los Cangrejos’ is een serie aan optredens met zangers, zangeressen, musici, bands, artiesten en dansgroepen die van eind juli tot en met begin september vrijwel dagelijks zijn te zien en te beluisteren op het fraaie plein vlak naast het strand van Torrecilla in Nerja.

De tweede aflevering vindt plaats op vrijdag 28 juli, waarbij de Peña Flamenco Alboreá optreedt. Op zaterdag 29 juli is het koor Arena y Sal aan de beurt. De optredens beginnen telkens om 22.00 uur.

Nerja Verano en Cangrejos 2017

2 gedachten over “Programma ‘Verano en los Cangrejos’

  1. Beste Paul, dat is niet het geval. Hier in Andalucía is een feest (of optreden) afgelopen als het is afgelopen. Een dergelijke simpele regel geldt ook voor de aanvangstijden: dit zijn richttijden en zeker niet bindend. Een feest of optreden begint als de organisatie of optredende artiesten daar klaar voor zijn, dat kan zo maar een half uur later zijn…..

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s